# × luk
0 0
Hindbær med creme, nødder og chokolade

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1,5 dl piskefløde
1,5 dl cremefraiche 38%
Kornene af 1 vaniljestang
2 spsk flormelis
100 g hasselnødder
100 g hindbær
50 g chokolade

Hindbær med creme, nødder og chokolade

Af: Flemming Schiøtt Hansen / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pisk alle ingredienser til cremen sammen, til konsistensen er god. Pas på med ikke at piske for meget, da cremen så vil skille. Sæt den på køl frem til servering.

2
Færdig

Derefter

Bag hasselnødderne 10 minutter i en 180 grader varm ovn, så skallen løsner sig. Nulr skallen af nødderne med fingrene.

3
Færdig

Til sidst

Anret hindbærrene i 4 skåle, og kom creme, chokolade og lethakkede nødder på toppen.

previous
Lammekøllemarinade
next
Kalvehjerter med syltede rødløg, aioli og timian

Add Your Comment