# × luk
0 0
Havtaskeceviche i peberfrugt med passionsfrugtglasur

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 grønne peberfrugter, pocherede og uden kerner
400 g havtaskefilet, skåret i tern
1 medium mango, renset og skåret i små tern
1 lille tomat, uden kerner og hakket
1 mellemstort løg, hakket
1 lille jalapeno, uden kerner, skåret i små tern
Saft af 4 limefrugter
1 spsk friskhakket oregano
1 spsk friskhakket koriander
1 medium granatæble
Salt og peber efter smag
Passionsfrugtglasur
Kød af 6 passionsfrugter
2 kopper vand
6 spsk sukker
1 lille kanelstang
Salt og peber efter smag

Havtaskeceviche i peberfrugt med passionsfrugtglasur

Af: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Hæld limesaft i en skål, og tilsæt havtaske og hakket oregano. Vend det hele sammen, stil skålen i køleskabet, og lad det stå i cirka 10 minutter.

2
Færdig

Derefter

Tag skålen ud af køleskabet, og tilsæt løg, tomat, mango, jalapeno, salt og peber. Bland alle ingredienserne. Stil skålen tilbage i køleskabet indtil servering.

3
Færdig

Og

Når du skal lave din passionsfrugtglasur, kommer du vand, sukker og passionsfrugtkød i en gryde og koger i 10 minutter på lav varme. Tilføj kanel, salt og peber. Kog i yderligere 5 minutter, og lad det hele køle ned.

4
Færdig

Til sidst

Læg glasuren midt på en tallerken, og anret ceviche og peberfrugt, inden du dekorerer med granatæblekerner.

previous
Brombærclafoutis med creme fraiche og pistacienødder
next
Grillede blæksprutter med ristede ris og grillede grøntsager

Add Your Comment