# × luk
0 0
Gulerodskage

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 æg
1 dl muscovadosukker
1 dl sukker
375 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
2 tsk vaniljesukker
2 tsk kardemomme
1 tsk ingefær
1 tsk nelliker
1 tsk salt
2 håndfulde hakkede valnødder
½ dl kokosolie
½ dl olivenolie
350 g gulerødder
Frosting
200 g Philadelphia
2 tsk citronsaft
Skal fra ½ citron
50 g flormelis
Smørcreme
120 g blødt smør
320 g flormelis
Saft og skal fra en citron

Nutritional information

Gulerodskage

Af: Sara Hoffgaard

Sådan gør du

1
Færdig

Kagen

1. Pisk æg og sukker sammen. Bland alle de tørre ingredienser: hvedemel, krydderier og bagepulver. Hak valnødder og vend dem i de tørre ingredienser.

2. Smelt kokosolien ved lav varme, bland med olivenolie.

3. Skræl gulerødder. Riv gulerødder på den grove side af rivejernet.

4. Saml alle ingredienserne og vend dem forsigtigt rundt. Hæld i en springform på 29 cm i diameter, belagt med bagepapir, og bag i ovnen ved 200 grader i 40 minutter, eller indtil kagen er gennembagt og gylden.

2
Færdig

Frosting

1. Bland alle ingredienserne sammen til frostingen.

2. Når kagen er afkølet, skal du skære den igennem på midten, smøre frosting på den nederste bund og derefter samle kagen med den øverste bund.

3
Færdig

Smørcreme

1. Pisk smør og tilsæt løbende flormelis. Det er vigtigt, at du konstant pisker. Når smøren bliver hvid, er smørcremen klar. Smag til med citron og citronskal.

2. Pynt kagen med smørcreme. Her er brugt en sprøjtepose med en stjernetyl til at lave blomsterne.

previous
Wonderland
next
Banankage

Add Your Comment