# × luk
0 0
Grov krydderurtepesto

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 bdt. bredbladet persille
1 bdt. kørvel
1 bdt. frisk oregano
2 spsk ristede pinjekerner
200 g parmesanost
2 fed hvidløg
Saften og skrællen af en ½ økologisk citron
2-3 dl ekstra jomfruolivenolie
Salt og peber

Nutritional information

Grov krydderurtepesto

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pak blenderen sammen, og tag i stedet den store kniv frem. Hak krydderurterne og hvidløgene fint, og skær parmesanen i bittesmå tern. Bland det hele sammen med olie, citron, salt og peber.

2
Færdig

Derefter

Ingredienserne skal lige akkurat være dækket af olien, så de virkelig kan trække smag til sig.

3
Færdig

Til sidst

Lad gerne pestoen stå køligt og trække i cirka et døgn, inden du serverer den. Og nyd den med masser af friskbagt, groft brød til.

previous
Risotto med hvide asparges og estragon
next
Gulerodssuppe med appelsin og dukkah

Add Your Comment