# × luk
  • Home
  • Forår
  • Glutenfri tacos med bønnefyld og røde spirer
0 0
Glutenfri tacos med bønnefyld og røde spirer

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 dåse sorte bønner
100 g cremefraiche
1 håndfuld grofthakket ramsløg eller purløg
1 hjertesalat
30 g røde spirer

Glutenfri tacos med bønnefyld og røde spirer

Af: Sara Hoffgaard

Sådan gør du

De her tacos er helt perfekte på en lun sommerdag, fordi de nemlig skal serveres kolde. Jeg har brugt hjertesalat i stedet for de klassiske tacos for at gøre opskriften glutenfri, mere let og frisk. De sorte bønner er smagt til med ramsløg, men du kan også bruge frisk purløg eller hvidløg. Til sidst er de pyntet med røde spirer.

Kærlig hilsen
Sara Hoffgaard

Se mere på bloggen hoffgaards.dk.

1
Færdig

Først

Vend de sorte bønner med cremefraiche og ramsløg og smag til med salt og peber.

2
Færdig

Derefter

Pil bladene af hjertesalaten, skyl dem og lad dem tørre. Dup dem evt. med et viskestykke.

3
Færdig

Til sidst

Servér bønnefyldet på salatbladene og top med røde spirer. Velbekomme!

previous
Jordbær med crème anglaise
next
Risotto med hvide asparges og estragon

Add Your Comment