# × luk
  • Home
  • Efterår
  • Glutenfri havre-quinoagrød med frisk banan, ristede hasselnødder og frysetørret solbærpulver
0 0
Glutenfri havre-quinoagrød med frisk banan, ristede hasselnødder og frysetørret solbærpulver

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 dl glutenfri grovvalsede havregryn
1 spsk quinoaflager
3 dl vand
3 dl ris-, mandel- eler soyamælk
Salt
Ristede hasselnødder
40 g hasselnødder
Toppings
1 banan
1 tsk solbærpulver

Glutenfri havre-quinoagrød med frisk banan, ristede hasselnødder og frysetørret solbærpulver

Af: Lasse Skjønning Andersen

Sådan gør du

1
Færdig

Grøden

Kog alle ingredienser op ved høj varme. Skru ned til medium varme, når grøden koger og lad den koge ind til passende konsistens. Smag til med salt (ca. 7-8 min).

2
Færdig

Ristede hasselnødder

Rist hasselnødderne på en pande ved medium varme indtil de er helt sprøde og har fået en letbrunet farve. Hak nødderne groft inden servering.

TIP: man kan med fordel riste flere ad gangen og opbevare dem i en lufttæt beholder.

3
Færdig

Servering

Anret grøden i dybe tallerkener eller skåle og top med hakket banan, hasselnødder og solbærpulver.

previous
Overflødighedshorn
next
Risengrød med estragonsukker, pære og ristede hasselnødder

Add Your Comment