• Home
  • Dansk
  • Fyldte squash med belugalinser, røde ris og semidried tomater
0 0
Fyldte squash med belugalinser, røde ris og semidried tomater

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 squash
250 g cherrytomater
1 dl røde ris
1 dl belugalinser
1 bouillonterning
2 skalotteløg, finthakket Kan erstattes af to små løg
2 fed hvidløg, finthakket
Salt og peber
Tilbehør
Et godt brød, jeg ristede på en grillpande
Salat, fx rucola

Fyldte squash med belugalinser, røde ris og semidried tomater

Af: Sara Hoffgaard

Sådan gør du

Her har jeg brugt nogle små, runde squash, som jeg fandt i Føtex. Helt almindelig squash kan også bruges – du skal bruge ca. 2 stk.

Sørg for, at squashen bliver bagt godt, så den bliver blød og helt mør. God bagetid i ovnen giver også tomaterne en lækker sødme og syrlighed og bidrager til en dejlig og saftig squash. Et sidste tip er at koge linser og ris sammen – så sparer du opvasken af den ene gryde, og så smager det vildt godt, når du koger dem med en bouillonterning. Mums!

Kærlig hilsen
Sara Hoffgaard

Se mere på bloggen hoffgaards.dk.

1
Færdig

Først

Forvarm en ovn på 200 grader. Skyl cherrytomaterne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen - de skal have ca. 30 minutter.

2
Færdig

Derefter

Kog ris og belugalinser i samme gryde og tilsæt en bouillonterning til vandet. Udhul squashene med en ske, hak ’kødet’ fra squashen groft, og læg det i en skål.

3
Færdig

Og

Svits løgene på en pande, til de er gyldne. Tilsæt squashkødet og sautér, indtil det er kogt ind og blevet mørt. Tilsæt de kogte ris og linser samt tomaterne. Krydr med salt og peber.

4
Færdig

Til sidst

Læg fyldet i de udhulede squash og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter. De er færdige, når squashen er godt mør.

previous
Fyldte søde kartofler med granatæble og creme fraiche
next
Grillet gedeost med rabarber og vinaigre

Add Your Comment