# × luk
  • Home
  • Efterår
  • Fyldte søde kartofler med granatæble og creme fraiche
0 0
Fyldte søde kartofler med granatæble og creme fraiche

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 søde kartofler
100 g quornfars
1 løg, skåret i både
Olie
Salt
½ granatæble
4 spsk. creme fraiche
1-2 spsk. friskhakket basilikum

Fyldte søde kartofler med granatæble og creme fraiche

Af: Sara Hoffgaard

Sådan gør du

De her søde kartofler er fyldte med quorn. Quorn er et erstatningsprodukt for kød, som du kan få på frys i blandt andet Irma. Du behøver ikke bruge quorn, men kan sagtens bruge for eksempel svampe, som du sauterer på en varm pande. Kartoflerne bliver dejligt møre, når du bager dem i ovnen, og granatæbler byder ind med en dejlig friskhed.

Kærlig hilsen
Sara Hoffgaard

Se mere på bloggen hoffgaards.dk.

1
Færdig

Først

Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader i 30-45 minutter, afhængigt af størrelsen. De er færdige, når de er bløde, når du trykker på dem.

2
Færdig

Derefter

Svits quornfars og løg på en varm pande med rigeligt med olie og lidt salt. Pil granatæblekernerne fra granatæblet (jeg ligger granatæblet i en plasticpose og presser på den måde kernerne ud med mine hænder).

3
Færdig

Til sidst

Server dine søde kartofler med 1 spsk. creme fraiche, quornfars og drys med basilikum.

previous
Falafler med søde kartofler og mynte
next
Fyldte squash med belugalinser, røde ris og semidried tomater

Add Your Comment