# × luk
0 0
Fyldte portobellosvampe

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 store portobellosvampe
1 ½ dl brune ris, rå
½ lilla spidskål
2 håndfulde mandler
2 håndfulde krydderurter (fx mynte eller salvie)
2 håndfulde parmesan
4 æg
Olie til stegning
4 spsk balsamico
Salt og peber

Nutritional information

Fyldte portobellosvampe

Af: Sara Hoffgaard

Kunne du tænke dig at spise lidt grønnere og skære ned på dit ugentlige kødforbrug? Hver mandag holder vi ’kødfri mandag’ på Copenhagen Food. Vores vegetariske skribent Sara Hoffgaard vil uge efter uge dele en ny opskrift, der inspirerer dig til at skrue ned for kødet og op for grøntsagerne. Vi lover, at det bliver både nemt og smagfuldt.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog risene efter anvisning på pakken. Udhul portobellosvampene med en ske, vær lidt forsigtig, så svampen ikke går i stykker.

2
Færdig

Derefter

Hak indmaden fra svampene, spidskål, krydderurter og mandler. Bestem selv, om det skal være fint- eller grofthakket, alt efter hvor meget bid du vil have. Jeg har valgt grofthakket her.

3
Færdig

Og

Steg alle ingredienserne på en pande med olie og balsamico i 5 minutter. Tilsæt de kogte ris. Tilsæt parmesan til fyldet.

4
Færdig

Til sidst

Pisk æggene sammen. Læg fyldet i portobellosvampene, hæld æggemassen over og bag i ovnen i 15-20 minutter på 200 grader. De er færdige, når æggemassen har sat sig.

previous
Hakboller
next
Lun blomkålssalat med ristede og saltede kikærter samt chili/ingefær-dressing

Add Your Comment