# × luk
  • Home
  • Dansk
  • Friterede grønne asparges med chili- og yoghurtmayo
0 0
Friterede grønne asparges med chili- og yoghurtmayo

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

20-30 grønne asparges
100 g selvhævende mel
1 dl vand
5 isklumper
Chili- og yoghurtmayo
1 ½ dl mayonnaise
1 ½ dl yoghurt 10%
1 stk. frisk rød chili, meget finthakket
1 bdt. frisk koriander
½ tsk honning
Saften af ½ lime
1 l majs- eller solsikkekerneolie

Friterede grønne asparges med chili- og yoghurtmayo

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland mel og vand til en tyk pandekagedej uden klumper. Rør isklumperne i, og lad dem trække 5 minutter, for dernæst at fiske dem op igen.

2
Færdig

Derefter

Bræk den træede ende af de grønne asparges af, og dyp aspargesene kort i pandekagedejen. Læg dem én for én ned i en opvarmet gryde med olie, og lad dem fritere i cirka 30 sekunder, eller til dejen er gylden og sprød. Læg dem derefter hurtigt på et stykke køkkenrulle, og drys med rigeligt groft salt.

3
Færdig

Og

Rør alle ingredienserne til chili- og yoghurtmayonnaisen sammen, og smag eventuelt til med mere chili. Lad den trække koldt i cirka 1 time.

4
Færdig

Til sidst

Server de friterede asparges enten kolde eller lune med en god kvalitet parmaskinke på toppen og med chili- og yoghurtmayonnaisen til.

previous
Lammedeller med anissyltede rødbeder
next
Chili- og appelsinmarinerede sild

Add Your Comment