# × luk
0 0
Escargots a la provenciale

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

48 vinbjergsnegle Fås ordnet og klargjort hos delikatesseforretninger
16 cherrytomater
1 spsk finthakket skalotteløg
4 fed knuste hvidløg
2 spsk finthakket bredbladet persille
150 g smør
1/2 dl hvidvin
Salt og peber

Escargots a la provenciale

Af: David de Silva

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Smelt smørret i en sauterpande, der kan rumme sneglene og resten af ingredienserne. Lad smørret bruse op, og tilsæt hvidløg, skalotteløg og snegle. Lad det sautere i to minutter, uden at det
tager farve.

2
Færdig

Derefter

Krydr med salt og peber, og tilsæt hvidvin. Reducér ind til en letcremet konsistens. Tilsæt tomaterne sammen med persillen.

3
Færdig

Og

Tag sauterpanden af varmen, og smag til med salt og peber. Anret sneglene med saucen i ovnfaste kuvertskåle eller på et stort fad, og gratiner i ovnen ved 200 grader i 4-5 minutter.

4
Færdig

Til sidst

Server straks med frisk persille, nybagt brød og et godt glas vin. Velbekomme.

previous
Nigiri med torsk og rødbede
next
Gunkan med blåmuslinger og citron

Add Your Comment