# × luk
0 0
Escamoles xicxanac (myreæg)

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200-300 g escamoles
1 hvidt løg
1 serranopeber
Frisk estragon
Smør (eller olie)

Escamoles xicxanac (myreæg)

Af: Danny Christensen / Foto: Danny Christensen & Claudia Florer

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Fjern frøene fra den grønne chili, og skær løget i julienne.

2
Færdig

Derefter

Steg begge dele i en gryde med smør for lav varme, indtil de bliver bløde.

3
Færdig

Og

Tilsæt myreæggene og lidt estragon, og rør rundt. Retten er færdig, når myreæggene begynder at blive glasagtige.

4
Færdig

Til sidst

Tilsæt salt efter smag, og servér med tortillas og guacamole.

previous
Fiske- eller vegetarisk moilee
next
Kantarelbruschetta med ingefær og chili

Add Your Comment