# × luk
0 0
Chokolademousse

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Mørk chokolade med Kahlua
250 g fløde
150 g Ocoa-chokolade
30 g æggeblommer
25 g sukker
50 g Kahlua
45 g æggehvider
25 g sukker
Mælkechokolade med Baileys
175 g Alunga-chokolade
50 g Baileys
30 g æggehvider
40 g æggeblommer
25 g sukker
1 1⁄2 blad gelatine
250 g fløde
Hvid chokolade med Cointreau
175 g Zephyr-chokolade
50 g Cointreau
250 g fløde
1 1⁄2 blad gelatine
30 g æggehvider
40 g æggeblommer
25 g sukker
Chokoladekaramel
500 g glukose
500 g fondant
225 g Inaya-chokolade, 65 %

Chokolademousse

Af: Ronny Emborg

Sådan gør du

1
Færdig

Mørk chokolade med Kahlua

1. Chokoladen smeltes. Æggeblommer, sukker og Kahlua piskes luftig og vendes ned i chokoladen.

2. Æggehvider og sukker piskes ligeledes luftig separat og vendes ned i massen. Og til sidst piskes også fløden luftig og vendes ned i chokoladen.

3. Smør et lag af den mørke chokolademousse i bunden af 4 små skåle, og sæt skålene i køleskabet.

2
Færdig

Mælkechokolade med Baileys

1. Start med at smelte chokoladen. Herefter smelter du gelatinen i Baileys og pisker det sammen med æg og sukker. Vend sammen med den smeltede chokolade.

2. Pisk til sidst fløden luftig, og vend også den i massen.

3. Tag dine 4 skåle ud af køleskabet, og tilføj et lag af mælkechokoladen ovenpå den mørke chokolademousse.

3
Færdig

Hvid chokolade med Cointreau

1. Start med at smelte chokoladen. Gelatinen smeltes i Cointreau og piskes sammen med æg og sukker, inden den vendes i den smeltede chokolade.

2. Pisk fløden luftig, og vend også den i chokolademassen.

3. Tag igen dine 4 skåle ud af køleskabet, og tilføj et lag af den hvide chokolade ovenpå laget af mælkechokolade.

4
Færdig

Chokoladekaramel

1. Du starter med at varme sukkeret op til 163 grader og køle det ned igen til 140 grader. Tilsæt nu chokoladen, bland sammen, og køl massen af på en silikonemåtte i et tyndt lag.

2. Den kolde karamel blender du kort og bager ved 175 grader i 4 minutter.

previous
Ristede grøntsager og hvide bønner med svinekød og pølse
next
Luftig chokolade og hasselnøddeis

Add Your Comment