# × luk
Cheesecake med mandaringelé

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Bund
250 g Digestive-kiks
1 spsk honning
100 g smeltet smør
Creme
100 g flødeost
100 g cremefraiche 38%
Saft og skal af 1 citron
1 spsk sukker
200 g piskefløde
Gelé
300 g saft af mandariner
50 g sukker
4 ½ blad gelatine
Et par pistacienødder til pynt

Cheesecake med mandaringelé

Af: Nanna Pörtner / Foto: Mikkel Adsbøl

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Når du skal lave bundene, knuser du kiksene fint, inden du blander dem med honningen og smørret. Fordel massen i et metalrør, og pres den sammen med bunden af et glas.

2
Færdig

Derefter

Flødeost, cremefraiche, citronskal, saft og sukker kommes i en foodprocessor. Hvis maskinen har en PULSE funktion, bruges den til meget forsigtigt at blende massen glat. Ellers blender du i laveste gear af meget korte intervaller, indtil massen er helt glat.

3
Færdig

Og

Vend massen forsigtigt med friskpisket flødeskum. Ved hjælp af en sprøjtepose fordeler du nu cremen oven på bunden og sætter den på køl.

4
Færdig

Og

Mandarinsaft og sukker lunes, til sukkeret er opløst. Den udblødte gelatine opløser du i saften. Geléen skal føles kold, men stadig være flydende, når den hældes på cheesecaken.

5
Færdig

Til sidst

Lad den køle natten over, og drys den til sidst med hakkede pistacienødder.

previous
Solbærsnaps
next
Fennikelsnaps

Add Your Comment