# × luk
0 0
Butterdejssnack med blåskimmelost

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Butterdejssnack
2 plader frossen butterdej
2 modne pærer, fx conferencepærer
Ca. 70 g blåskimmelost 60+, fx Blue Ocean
4 små kviste frisk rosmarin
Marinade
1½ spsk. figenbalsamico
½ spsk. flydende honning
1 tsk. stærk sennep
2 tsk. tør sherry

Butterdejssnack med blåskimmelost

Af: Nada Louise Cay, lacucinanada.com / Foto: Martin Kaufmann

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tø butterdejspladerne op. Skyl imens pærerne og dup dem tørre. Halver pærerne og skær kernehus og stilk fra. Del butterdejspladerne på tværs og læg dem på en plade med bagepapir. Anret de halve pærer på butterdejspladerne med skærefladen opad. Hvis pærerne står og vipper, så skær en tynd skive af bunden. Skær osten i skiver, og fordel dem ovenpå pærerne. Pynt med rosmarinkviste.

2
Færdig

Derefter

Pisk marinaden kraftigt, så den bliver sammenhængende og dryp den forsigtigt over pærer og ost. Bag butterdejssnacksene midt i ovnen, til kanterne hæver, er let gyldne, og osten er smeltet ca. 15 minutter ved 200°.

3
Færdig

Til sidst

Server butterdejssnacksene lune, fx med et glas kold tør spumante.

Tip: Butterdejssnacksene kan sagtens forberedes, før gæsterne kommer. Hæld først marinaden på lige inden bagning. De er også velegnede som en del af en osteanretning sammen med et glas iskold tør sherry.

previous
Pandekager med havtorn og blåskimmelost
next
Tempuraasparges med citronmayo, stegte tomater og rugbrødschips i sojabaseret sauce

Add Your Comment