# × luk
  • Home
  • Efterår
  • Blomkålssne med radiser, gulerødder og estragon
0 0
Blomkålssne med radiser, gulerødder og estragon

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 blomkålshoved
1 æble
2 bdt. radiser
10 stk. små gulerødder
1 bdt. estragon
1 spsk æblecidereddike
4 spsk rapsolie
Saften af en citron

Blomkålssne med radiser, gulerødder og estragon

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Fjern det værste af stilken på blomkålshovedet, og skær det resterende i små buketter.

2
Færdig

Derefter

Blend dem i en foodprocessor for fuld kraft, til blomkålen får en størrelse som for eksempel ris.

3
Færdig

Og

Snit radiserne og gulerødderne på langs, og skær æblet i små tern.

4
Færdig

Til sidst

Rør en dressing af eddike, olie og citronsaft, og bland alle ingredienserne med dressingen til en flot, farverig salat.

previous
Braiseret svinenakkefilet med røget marv, rosenpeber, persille og Pommes Anna
next
Braiseret lammehals, grillet brød med marv og havtorn-chutney

Add Your Comment