# × luk
0 0
Banankage

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 dl grofthakket valnødder
5 tørrede dadler
2 æg
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljepulver
2 spsk kokosolie
2 små økologiske bananer
1 ½ dl boghvedemel
80 g mørk chokolade
En lille håndfuld valnødder til pynt

Nutritional information

Banankage

Af: Sara Hoffgaard

Sara Hoffgaard har været i køkkenet igen. Denne gang er resultatet blevet til banankage, du kan nyde med god samvittighed - den er nemlig helt uden sukker og gluten.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Blend bananerne, dadler og æg i en foodprocessor.

2
Færdig

Derefter

Vend de tørre ingredienser sammen. Bland de våde ingredienser med de tørre.

3
Færdig

Og

Hæld dejen i en rugbrødsbageform og bag ved 200 grader i 40 minutter, eller til brødet er gyldent og gennembagt. Lad kagen køle af.

4
Færdig

Til sidst

Smelt chokoladen over et vandbad og hæld chokoladen på banankagen. Drys med valnødder og server, når chokoladen har sat sig.

previous
Gulerodskage
next
Luksusbløddej

Add Your Comment