# × luk
0 0
Banankage

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 dl grofthakket valnødder
5 tørrede dadler
2 æg
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljepulver
2 spsk kokosolie
2 små økologiske bananer
1 ½ dl boghvedemel
80 g mørk chokolade
En lille håndfuld valnødder til pynt

Nutritional information

Banankage

Af: Sara Hoffgaard

Sara Hoffgaard har været i køkkenet igen. Denne gang er resultatet blevet til banankage, du kan nyde med god samvittighed - den er nemlig helt uden sukker og gluten.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Blend bananerne, dadler og æg i en foodprocessor.

2
Færdig

Derefter

Vend de tørre ingredienser sammen. Bland de våde ingredienser med de tørre.

3
Færdig

Og

Hæld dejen i en rugbrødsbageform og bag ved 200 grader i 40 minutter, eller til brødet er gyldent og gennembagt. Lad kagen køle af.

4
Færdig

Til sidst

Smelt chokoladen over et vandbad og hæld chokoladen på banankagen. Drys med valnødder og server, når chokoladen har sat sig.

previous
Croque madame
next
Tærte med svampe, tomat og karamelliserede løg

Add Your Comment