# × luk
0 0
Anismarineret ananas med skyrcreme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. moden ananas
1 dl rørsukker
5-6 stk. hel stjerneanis
3 dl vand
1 l skyr
1 vaniljestang
2 spsk akaciehonning

Anismarineret ananas med skyrcreme

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær skrællen af ananassen, og kassér stokken i midten. Del ananassen i 4 ’bjælker’, og skær derefter hvert stykke i tynde skiver.

2
Færdig

Derefter

Kog en lage på vand, sukker og hele stjerneanis. Lagen skal koge i 10-15 minutter, eller til den tykner let.

3
Færdig

Og

Hæld lagen i en ny skål, og tilsæt ananasskiverne. Lad hele herligheden trække i godt en time.

4
Færdig

Og

Rør imens en creme på skyr, de skrabede vaniljekorn fra vaniljestangen samt akaciehonning.

5
Færdig

Til sidst

Hæld lagen fra ananassen, og servér den med cremen af skyr som et sundt alternativ til en ’julet’ afslutning på julefrokosten.

previous
Kanel-panna cotta med krydderpære
next
Hvidkålssalat med mandarin, dadler, ristede valnødder og feta

Add Your Comment