# × luk
0 0
And med svampe, æbler og korn

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 stk. andebryst
400 g blandede svampe (gerne kantareller)
30 g smør
1 stk. æble i små tern
200 g perlespelt
1 bdt. hakket persille
Salt og peber

And med svampe, æbler og korn

Af: Torben Klitbo og Charlie Frederichsen / Foto: John Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog spelten 20 minutter i letsaltet vand, og hæld derefter det overskydende vand fra.

2
Færdig

Derefter

Rids fedtet på andebrysterne med en skarp kniv, og steg dem på fedtsiden, til de er gyldne. Vend dem, og giv dem lidt stegeskorpe. Giv dem til sidst 10 minutter i ovnen på 180 grader.

3
Færdig

Til sidst

Smelt smørret på en pande, og lad det bruse op. Kom svampene på, og steg dem rigtig godt af, før du smager til med salt og peber. Til sidst vender du æbletern, spelt og persille i svampene og anretter det ovenpå andebrystet.

previous
Honningpomelo med honningristede nødder og mascarponecreme
next
Cremet perlespelt med persille og stegte svampe

Add Your Comment