# × luk
0 0
And med julesalat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 store andebryster
2 hoveder julesalat
1 skalotteløg
3 fed hvidløg
2 appelsiner
80 g sukker
1 lille knoldselleri
1 dl piskefløde
15 g smør
Salt og peber

And med julesalat

Af: Torben Klitbo & Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rids andebrysterne i skindet og steg dem, til de er gyldne, på begge sider. Steg dem i ovnen ved 170 grader i ca. 18 minutter.

2
Færdig

Derefter

Skræl sellerien og skær den ud i grove tern. Kog den derefter i vand, til den er mør, og hæld vandet fra. Kom smør og fløde i gryden med sellerien og lav en grov kompot med et piskeris. Smag til med salt og peber.

3
Færdig

Og

Del julesalaten i fire lige store stykker på langs. Steg julesalaten gylden i lidt olie på en pande. Tilsæt skiver af skalotteløg, hvidløg og sukker samt skal og saft af appelsinen. Kog det hele ind, så lagen sætter sig om salaten.

4
Færdig

Til sidst

Skær andebrysterne over på langs og krydr med salt og peber. Anret dem med julesalaten og kom lidt af lagen fra julesalaten ved.

previous
Bagte pærer med knas
next
Torsk med rosenkål

Add Your Comment