# × luk
0 0
Alt godt fra det indre

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. lammemørbrad
Lidt lammebrisler (lammelever kan sagtens bruges)
1 stk. lammenyre
Et par stængler bladselleri
Lidt ribs eller tyttebær
En sjat Calvados
1 spsk smør
1 kop lammefond
Lidt butterdej
Lidt rosmarin
Maldon-salt

Nutritional information

Alt godt fra det indre

Opskrifter: Andreas Taus Nielsen og Torben Klitbo / Foto: Wichmann+Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Varm en pande godt op. Kom alt lammet på, og giv det god varme på begge sider.

2
Færdig

Derefter

Herefter kommer du lidt groftskåret bladselleri på panden sammen med en kvist rosmarin. Flambér med calvados, og kom en klat smør på panden.

3
Færdig

Og

Tilsæt til allersidst ribs, og smag til med friskkværnet peber og Maldonsalt.

4
Færdig

Til sidst

Server med friskbagte butterdejspuder som på billedet.

previous
Lammefrikadeller og couscous complet
next
Braiseret lammeskank

Add Your Comment