# × luk
0 0
Æbleflæsk

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

600 g kogeflæsk (bryst fra en gris)
6 løg
6 æbler
Timian
Sukker
Rødvinseddike

Æbleflæsk

Af: Torben Klitbo & Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skræl løgene og skær dem ud i skiver.

2
Færdig

Derefter

Rist løgene på en pande med lidt olie i 5-6 minutter ved svag varme. Tilsæt sukkeret og eddiken, kog det op og stil til side. Inden servering tilsættes æblebåde og plukket timian.

3
Færdig

Og

Skær kogeflæsket ud i tern og kog det op i koldt vand.

4
Færdig

Til sidst

Rist det herefter gyldent på en pande med lidt smør og anret det med løg/æblekompotten.

previous
Fyldte chokolader med grangelé
next
Hummer

Add Your Comment