# × luk
  • Home
  • Dansk
  • Enebærmarineret haremørbrad med bønner og skorzonerrødder
0 0
Enebærmarineret haremørbrad med bønner og skorzonerrødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 stk. haremørbrad
1 spsk. groft salt
1 tsk. rørsukker
6-7 knuste enebær
Citronsaft
½ dl olivenolie
1 spsk. god hvidvinseddike
1 tsk. sennepspulver
1 tsk. fint salt
200 g kidneybønner, udblødte og kogte (evt. fra dåse)
Friske salatblade

Enebærmarineret haremørbrad med bønner og skorzonerrødder

Af: Casper Harboe / Foto: Claes Bech-Poulsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland salt, sukker og knust enebær og vend haremørbraderne heri. De skal dækkes godt. Lad dem trække i køleskabet i min. 2 timer - gerne 4.

2
Færdig

Derefter

Børst herefter det overskydende salt af og dup dem tørre. Steg dem kort på en meget varm pande, så de lige akkurat tager lidt farve. Skær dem i helt tynde, skrå skiver.

3
Færdig

Og

Skræl skorzonerrødderne og kog dem i vand, tilsat lidt citronsaft og salt, til de er ’al dente’. Lad dem køle let af og del dem på langs.

4
Færdig

Til sidst

Vend olie, eddike, sennepspulver og salt sammen med bønnerne. Læg skorzonerrødder på tallerkener, fordel bønner og enebærmarineret haremørbrad over og top med friske salatblade. Fordel marinaden fra bønnerne over retten og servér.

previous
Harefilet i urtesvøb med svampe, milde hvidløg og glaserede beder
next
Hareragout og jordskokkemash

Add Your Comment