# × luk
29 måneders comté, kirsebær og oliven

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g comté
100 g sorte kalamataoliven
1 l kirsebærsaft
100 g tørrede kirsebær
3 spsk god olivenolie

29 måneders comté, kirsebær og oliven

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd ovnen på 100 grader. Fjern stenene fra olivene, og tør dem cirka 2 timer i ovnen. Når de er helt tørre, hakker du dem groft.

2
Færdig

Derefter

Reducér kirsebærsaften til cirka 3 deciliter. Er den for tyk, tilsætter du lidt vand. Træk den fra varmen, når den er lun, og smag den til med olivenolie.

3
Færdig

Til sidst

Hak de tørrede kirsebær og tørrede oliven. Tilsæt dem den lune lage, og rør godt rundt. Servér den lune kompot med osten.

previous
Grillet kyllingebryst med græskarcreme, avocado og brombær
next
Bagt slethvar med blomkål, kærnemælk og grønt

Add Your Comment