# × luk
0 0
Lammefrikadeller og couscous complet

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Lammefrikadeller
250 g hakket lammekød
1 æg
¾ dl mælk
Salt og peber
Couscous complet
Noget lammehals eller -bov
4 stk. lammepølser (Merguez fra Cleavers)
Squash
Kartofler
Løg
Gulerødder
1 l lammefond
Fin couscous
Harissa

Lammefrikadeller og couscous complet

Opskrifter: Andreas Taus Nielsen og Torben Klitbo / Foto: Wichmann+Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Lammefrikadeller

1. Hak lammekødet, og rør det med æg, rasp, mælk - nøjagtig som når du laver frikadeller.

2. Steg dem på panden.

2
Færdig

Couscous complet

1. Kog noget lammefond på lammeben, gulerødder, løg, urter med mere.

2. Skær stykker af lammehalsen eller boven, og steg dem, til de er helt møre.

3. Snit store stykker af squash, kartofler, løg, gulerødder, og kog dem møre i lammefonden.

4. Steg pølserne på en pande eller grill.

5. Anret hele herligheden i en gryde med lammefond, alt kød, frikadeller og grøntsager.

6. Tilbered couscous som beskrevet på pakken, og servér den sammen med harissa.

previous
Grillet lammebov med ratatouille
next
Alt godt fra det indre

Add Your Comment