# × luk
0 0
Solbærsnaps

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g solbær (i denne tid kan frosne bær bruges, men de skal tøs op først)
500 ml Aalborg Nordguld (eller anden gylden snaps)
25 g sukker (eller mere efter smag)

Solbærsnaps

Af: Nick Kobbernagel Hovind / Foto: Kia Hartelius

Denne snaps er dejlig til desserter og ost, da den har en frisk og sød frugtsmag. Den er også god i en varm toddy. Nordguld er oplagt, da rosmarinen og fadlagringen fungerer godt med de syrlige solbær.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tilsæt solbær i en helt ren flaske (mundingen må ikke være for lille), og overhæld med akvavit.

2
Færdig

Til sidst

Lad trække i en måned eller længere, og smag til med sukker.

previous
Jule-chokolademousse
next
Cheesecake med mandaringelé

Add Your Comment