# × luk
0 0
Gåseleverpaté

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg gåselever
1 kg hakkede løg
6 hårdkogte æg
250 g saltet smør
Salt og peber

Gåseleverpaté

Tekst og foto: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Svits løgene på panden, til de er bløde. Tilsæt gåseleverne, og steg dem, til de ikke længere er lyserøde indeni. Smag til med salt og peber.

2
Færdig

Derefter

Kom ingredienserne direkte fra panden i en food processor, og purér, til massen bliver grov. Hak æggene, og tilsæt dem. Blend videre for at opnå den ønskede konsistens – du bestemmer!

3
Færdig

Til sidst

Patéen kan serveres varm direkte fra blenderen – eller nedkølet. Det er smag og behag. Og den er perfekt som en lille appetizer.

previous
Valnødderugbrødsboller med friskplukkede valnødder
next
Gåsegryde

Add Your Comment