De nye restauranter til Dining Week 2018
Det kan være svært at vælge, hvor man skal spise, når der er over 200 restauranter at vælge imellem og kun otte dages Dining Week. Derfor guider vi dig i de næste par uger til, hvor du kan få en god oplevelse under Danmarks største restaurantfestival.
56 grader Store Kongensgade
Restauranten 56 grader har adresse på Krudtløbsvej, men i slutningen af 2017 åbnede de en ny, økologisk pop up-restaurant på Store Kongensgade i det indre København. Missionen er at sætte det grønne i centrum på tallerkenen og servere et velsmagende udvalg af årstidens bedste grøntsager. Det betyder, at ikke engang desserten til Dining Week 2018, som består af kartoffel og hvid chokolade, går fri af et grønt element.
Se hele menuen og køb billet på: diningweek.dk
Café Royal
Sidste år gennemgik Radission Blu Royal Hotel ved Vesterport i København den helt store make-over af både værelser, lobby og restaurant. I den nydesignede, Arne Jacobsen-inspirerede lobby finder man hotellets nye restaurant Café Royal, som byder på klassiske bistroretter og stor velsmag. Menuen til Dining Week 2018 lyder blandt andet på laksetatar og krabbesalat, braiserede okse-shortribs med gnocchi og yuzu-mousse med havtorn og chokolade.
Se hele menuen og køb billet på: diningweek.dk
Gastronomisk Innovation
I november blev den fjerde version af Kokke mod Cancer afholdt på Gastronomisk Innovation, som til dagligt fungerer som pop up-restaurant for gastronomiske arrangementer. Stedet ligger godt gemt i en baggård nær Kultorvet i indre by, men til Dining Week 2018 har du chancen for at opleve de hemmelige lokaler. Menuen byder blandt andet på kål med kartoffelbearnaise, braiseret okse med dehydrerede rødbeder og marv-sauce samt vaffel med jordskokkeis og karamel.
Se hele menuen og køb billet på: diningweek.dk
PS Bar & Grill Østerbro
Endnu en ny restaurant på listen er PS Bar & Grill på Østerbro. Restauranten åbnede i efteråret sidste år og har bragt den gode, uformelle stemning fra flagskibet i indre by med sig til Østerbro. Menuen til årets Dining Week lyder på blandt andet tatar og lynstegt tun til forret, kalvecuvette med bønnesalat og estragonbearnaise til hovedret og panna cotta med brombærcoulis til dessert.
Se hele menuen og køb billet på: diningweek.dk
Restaurant Naes
På Strandhotel Røsnæs ved vandkanten i Kalundborg ligger Restaurant Naes. Her står den dobbelte vinder af kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem, Henrik Jyrk, bag roret i køkkenet og styrer slagets gang. Til Dining Week 2018 kan du se frem til at nyde udsigten over Kalundborg Fjord med en menu, der blandt andet byder på rørt torsketatar med havesyrecreme og fennikel til forret, oksekæber med rødbede og peberrod til hovedret samt yuzu-is med hvid chokolade og marengs til dessert.
Se hele menuen og køb billet på: diningweek.dk
Restaurant Niels
I efteråret sidste år slog Nobis Hotel Copenhagen dørene op til Københavns nye luksushotel og den ligeså luksuriøse Restaurant Niels i kælderen. Køkkenet på Restaurant Niels er både moderne og klassisk, og stilen i menuen tager udgangspunkt i det skandinaviske islæt. Under Dining Week 2018 bliver der blandt andet serveret confiteret æggeblomme med svampe, grillet gris med porrer og hvide asparges samt æbler med kærnemælk og hvid chokolade.
Se hele menuen og køb billet på: diningweek.dk
Aamanns 1921
2017 var også året, hvor Aamanns 1921 åbnede på Niels Hemmingsens Gade i København. I stil med Adam Aamanns’ andre restauranter byder køkkenet på smørrebrød til frokost, og til aften er det de klassiske, danske retter, som er i fokus. Til Dining Week 2018 kan du opleve en menu med blandt andet islandsk laks med enebær og hollandaisesauce, braiseret okse med grønkål og svampesauce samt citronfromage med blodappelsin og kastanjer.
Se hele menuen og køb billet på: diningweek.dk
LÆS OGSÅ: Dining Week afslører to nye festivaler