Nedtælling til Copenhagen Cooking & Food Festival
Insektsmagning, lynkursus i japansk ramensuppe eller en langbordsmiddag sammen med de 1200 nærmeste på Frederiksberg Allé. Det er op til dig. Copenhagen Cooking & Food Festival 2016 sætter rammerne for et eldorado af spændende og anderledes madoplevelser fra den 19.-28. august.
Ambitionsniveauet er højt, når nysgerrige og sultne gæster kan shuffle rundt mellem de mere end 120 forskellige madarrangementer, der finder sted under festivalen – her er noget for enhver smag.
Et godt sted at starte din festival kunne eksempelvis foregå i CPH FOOD District ved Øksnehallen i Den Brune Kødby på Vesterbro. Som et nyt tiltag i år danner hallernes 10.000 kvadratmeter fundamentet for en tre-dages madfest. De slår dørene op den 19. august, og blandt boderne vil vi anbefale, at du lægger vejen forbi Madværkstedet og Stuekøkkenet. Her kan du rulle lakrids, høre hemmeligheden bag den berygtede oksetatar og slynge din egen honning.
CPH by the Glass er også et godt bud. Her bliver du opdateret på de nyeste trends indenfor cocktails og kan se både danske og internationale anerkendte bartendere shake en cocktail, som vil få selv Tom Cruise til at blegne.
Se hele programmet her: Copenhagen Cooking – Program
København som gastronomisk madscene
Copenhagen Cooking & Food Festival er en hyldest til alle dem, der elsker mad. Folkene bag har den mission at give alt det gode fra gastronomien videre på en involverende og uprætentiøs facon.
”København har gennem de seneste 15 år udviklet sig til en madmetropol i verdensklasse. Den udvikling er skabt af en innovativ tankegang og et mod til at gå nye veje hos en række dygtige danske madfolk med en håndfuld meget stærke pionerer i forreste linje,” udtaler Stine Lolk, der er festivalsdirektør.
Festivalen er alletiders mulighed for, at foodies i alle aldre kan blive præsenteret for udviklingen inden for de nyeste trends, møde nogle af de bedste danske kokke og få helt unikke madoplevelser. Skynd dig at købe din billet på madbillet.dk.
God festival!