Lær at forvandle kål til grønne og velsmagende retter
Kål bliver hyldet for sine sunde egenskaber, men det kan være svært at finde inspiration til madlavning med kål. Ny kogebog viser, hvordan mange typer af kål kan smage helt forrygende med den rette tilberedning. Vi deler en håndfuld opskrifter fra 'Kål og kærlighed'.
… udkommer i samarbejde med WISEFOOD.
Vejledende pris: 299,95 kr.
I sin nyeste bog Kål og kærlighed præsenterer Lisbeth Tordendahl 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider. Alle opskrifterne er veganske eller vegetariske og kan laves uden gluten. Hun giver masser af konkrete tips og inspiration til, hvordan opskrifterne kan varieres, hvordan kål kan gøres uimodståelig, og hvordan rester af retterne kan bruges, og madspild undgås.
Som bonus oveni de mange opskrifter er der dybtgående og motiverende viden om de mange sundhedsfremmende egenskaber kål har. Læs om, hvorfor kål er helbredende grøntsager, der afgifter og beskytter kroppen og hører til i kategorien superfood og få viden om, hvordan du bedst får gavn af de helt unikke stoffer, der er i kålen.
Vi deler en håndfuld opskrifter fra Kål og kærlighed:
Broccolisalat med feta
Grønkålspesto
Kåldolmere
Stegte ris med savoykål og svampe
Grøntsagstærte med spidskål
LÆS OGSÅ: Kom oven på smørrebrødet med ny bog