Kødbyens Mad & Marked: Nu begynder sæsonen
Hvis det mildere vejr endnu ikke har overbevist dig om, at det er blevet forår, kan denne nyhed måske få dig til at ændre mening. Kødbyens Mad & Marked gør nemlig klar til en ny sæson, og i vores ører rimer det på street food-anretninger i solen på Flæsketorvet.
Når vi i den kommende weekend rammer de første aprildage, skyder Kødbyens Mad & Marked den tredje sæson i gang. Endnu et sommerhalvår med god mad og markedsstemning på Flæsketorvet i Kødbyen er i vente.
Hver lørdag og søndag fra april til oktober bliver torvet fyldt med udvalgte stader, der byder på madoplevelser i øjenhøjde. I 2017 kan du se frem til at spise dig mæt i forskellige temadage, tastings, talks og andre spændende aktiviteter. For eksempel kan du komme til Kaffens Dag, fejre påsken den 16. april, deltage i vinfest den 30. april eller mæske dig i fløde, når der er fokus på fløde som råvare den 7. maj.
Sæsonen starter nu på lørdag den 1. april kl. 10, og som noget helt særligt er der åbent helt til kl. 22. Læs mere på facebook.com/koedbyensmadogmarked, hvor du også kan holde øje med kommende begivenheder og temadage.
Kødbyens Mad & Marked
Flæsketorvet
1700 København
LÆS OGSÅ: Fra kaffegrums til østershatte