Gode vegetarmenuer til Dining Week
Mere end 70 af de deltagende restauranter til Dining Week 2017 tilbyder en vegetarmenu. Vi har kigget lidt nærmere på det grønne udvalg og guider dig til gode steder, der serverer en vegetarisk menu og samtidig giver dig en tur rundt i verdens hjørner.
Frankrig: Ravage Restaurant & Bar
Ravage byder indenfor i deres stemningsfyldte lokaler midt på Kongens Nytorv. De præsenterer en treretters menu med gode råvarer i fokus. Den består af cremet jordskokkesuppe med trøffelolie og urter, saltbagte rødbeder med gratineret gedeost og valnødder, og til dessert er der en sprød nøddetærte med cremefraiche. En aften på Ravage indbyder til timevis af hygge, godt selskab, mad og ikke mindst udsøgte cocktails. Så læn dig tilbage og nyd den franske stemning i de smukke lokaler.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
Vietnam: Restaurant LêLê
Restaurant LêLê er altid et besøg værd, og det er ingen undtagelse under Dining Week. Køkkenchefen Vincent Chaisy skaber unikke nyfortolkninger af de klassiske vietnamesiske opskrifter. Den vegetariske menu består af grøn papayasalat vendt med sauce af lime og mandarinsaft, derefter en mild karry med grøntsager, kokosmælk og friske urter, og til sidst serveres en Earl Grey-sorbet med creme af sort peber fra Phu Quoc og citron-marengsflager. Du kan nyde en flaske vin til menuen eller en vietnamesisk cocktail.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
Italien/Amerika: Spuntino
Hvorfor nøjes med én køkkenstil, når du kan have to? Hos Spuntino på Vesterbrogade serverer de nogle af de bedste italienske råvarer. Gastronomien er et møde mellem den frembrusende amerikanske gastronomi og den elegante italienske forståelse for råvarer. Spuntino har strikket en treretters menu sammen bestående af en forret med økologisk burrata og kandiserede valnødder, til hovedret en pastinak-fondant med gremolata og kartoffelpuré, og til dessert er der yoghurtsorbet med créme anglaise, madaringranité og sprød quinoa.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
Indien: Restaurant Rasoi
Var det noget med en tur til Indien? Restaurant Rasoi er en hip betonhule i hjertet af Ørestaden, og turen derud er det hele værd. Rasoi sammensætter traditionelle indiske retter med de bedste krydderier fra Indien. Rasoi har sammensat en grøn menu bestående af friteret spinat og kartofler i kikærtemel, grøntsager i hvidløgsmasala, chili og koriander, og til dessert er der æblesorbet med kanel fra Rasois æbleplantage. I Indien serveres der ofte øl til maden i stedet for vin, fordi der er mangel på vin. Hos Rasoi står de dog fast på, at vin hører til indisk mad. Namaste.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
Spanien: Rambla Bar & Grill
Rambla Bar & Grill er inspireret af det moderne Barcelona, og man kan næsten ikke sige Barcelona uden at tænke tapas. Netop de små, delikate varme og kolde tapasretter er Rambla ekspert i, og menuen er sammensat med flere af dem. Der bliver blandt andet serveret tatar af vilde svampe, friteret padronpeber, grillede porrer og en græskar-variation. Til dessert serverer Rambla en hvid og mørk chokolademousse med karamelchips og vaniljeis. Du kan selvfølgelig også finde et stort udvalg af spanske vine hos restauranten, som du kan nyde til dine forskellige retter.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
LÆS OGSÅ: Spis på en prisvinder til Dining Week