Fotoreportage: Nørrebro-mesterskabet i shawarma
I lørdags blev kongen af kebab 2016 kåret, da mesterskabet i shawarma blev afholdt på Nørrebro. Copenhagen Foods fotograf var med for at kunne servere en fotoreportage for dig. Kom helt tæt på og se billederne, der får din mund til at løbe i vand.
Et close-up af kebabben fra Afandi Kebab.
Her er kebabben fra Kösem, som vandt (igen) i år.
Prisen for Årets Bedste Chili gik til Falafel Kælderen.
Ruterne for Nørrebro Mesterskab i Shawarma 2016.
Stemmesedlerne blev delt ud på Fyensgade. Mange shawarma-sultne mennesker stod i kø for at blive smagsdommere og få en bid af Nørrebro.
Hos Kösem blev der brugt interessante og smukke ingredienser.
Spirer fra Kösem og falafel fra La Centrale.
Pitabrød klar til afgang hos Afandi Kebab.
Den glade chef Murat fra Kösem, som også vandt mesterskabet sidste år.
Her bliver 100% kalvekød blandet med libanesisk, hjemmelavet og frisk dressing.
Der blev spillet op for smagsdommerne.
Falafel-blackout et sted på Nørrebro.
På Sharwama House nr. 1 blev der serveret fremragende hummus til alle smagsdommerne.
Afandi Kebabs chilisauce er lavet på hemmelige ingredienser og masser af kærlighed.
Drengene havde netop nået sidste stop på turen som smagsdommere. Her nød de en shawarma fra La Centrale, der sidste år vandt Årets Bedste Chili.
Enkel og smuk anretning hos Kösem.
Flere steder på Nørrebro slog folk sig ned i solen. Nogle for at slå mave, andre for stædigt at nyde den sidste kebab.