Fotoreportage: Michelin-frokost på Aamanns 1921

I går blev et særligt kokketræf mellem køkkenchefen på det nye Aamanns 1921, Maxim Surdu, og den to-stjernede Michelin-kok Hideaki Sato fra Ta Vie i Hong Kong afholdt i forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival. Sammen præsenterede de to topkokke en eksklusiv og enestående frokost, hvor det traditionelle, danske smørrebrød mødte asiatisk nytænkning. Frokosten blev serveret i de smukke rammer på Aamanns 1921, der netop er åbnet i Indre By.

  • Foto: PR
  • Foto: PR
  • Dampet brød, rogn og brunet smør.
  • Hjemmedyrket snaps med skotsk porse.
  • "Mini-smørrebrød" med røget laks, æg og hamp-emulsion + "mini-smørrebrød" med rejer, grillet brioche, tomat og skovsyre.
  • Sød majsmousse med jomfruhummer.
  • Køkkenchef Maxim Surdu og to-stjernet Michelin-kok Hideaki Sato.
  • Dansk tatar med løvstikke og brombær.
  • Pocheret østers med Wagyu-bøf og Ponzu-sauce.
  • Hjemmelavet pasta med "Aonori" frisk tangsauce, toppet med frisk søpindsvin.
  • Lagkage med kirsebær og hvid chokoladekage.
  • Hideaki Sato i køkkenet.
  • "Mille fleurs" med rose, hindbær og rød dragefrugt.
  • Foto: PR

Aamanns 1921
Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K

Administrator CF