Dining Week åbner billetkøen
Traditionen tro forvandler Dining Week vinterferien til en uge i gastronomiens tegn. Og traditionen lige så tro har programmet og åbningen af køen til de eftertragtede billetter været hemmeligholdt. Men nu er afsløringen kommet. Læs her, hvilke restauranter der deltager, og hvordan du kommer med.
Du skal vide…
Dining Week er Danmarks første restaurantfestival.
Alle de deltagende restauranter præsenterer en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
I 2016 deltog 127.000 gæster på 188 restauranter over hele landet.
I år er det syvende gang, at Dining Week kan præsentere et væld af kulinariske oplevelser på restauranter landet over. Restaurantfestivalen har siden sin begyndelse i 2011 spredt sig fra København til hele Danmark, og eventen kan nu bryste sig af at være Europas største af slagsen.
Til Dining Week 2017 forventes det, at op imod 150.000 gæster vil sætte sig til bords, når det går løs i uge 7. Der er over 200 tilmeldte restauranter, og de vil alle tilbyde en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand for 215 kr. + gebyr.
Blandt de mange deltagende restauranter er Bror, Clou, Nimb, Höst, 56 grader, Brdr. Price, Søren K, Marv & Ben, Mêlée, Lumskebugten, gorms, LêLê, Aamanns, Sticks’n’Sushi, Guru og mange flere.
Hvis du vil sikre dig en billet til årets Dining Week, skal du stille dig i kø på www.diningweek.dk. Opskrivningen er netop åbnet i dag, og selve billetsalget starter den 16. januar.
Dining Week
12.-19. februar 2017
www.diningweek.dk.