Bemærkelsesværdige pop up-restauranter til Dining Week
Til restaurantfestivalen Dining Week har du mulighed for at få en spiseoplevelse, som du ikke kan få på andre tidspunkter af året. For eksempel kan du spise på restauranter, som til dagligt ikke er åbne for offentligheden. Er du på udkig efter en anderledes aften, guider vi dig her til de særlige pop up-restauranter under Dining Week 2018.
L’Altro Antiristorante
Sædvanligvis holder L’Altro Antiristorante til på Torvegade på Christianshavn. I øjeblikket er lokalerne under en større renovation, men det skal ikke forhindre den italienske restaurant i at deltage i årets restaurantfestival. De rykker nemlig køkken og personale til Vanløse og popper op med den mad og vin, som man kender fra Torvegade. Til Dining Week lyder menuen på pasta gratinata cacio e pepe med rødbede og dild, braiseret lam med artiskok, tomatsovs og persille samt blåbærtiramisu.
Køb billet på diningweek.dk.
Gastronomisk Innovation
Gastronomisk Innovation fungerer til dagligt som restaurant for gastronomiske events og private arrangementer. Stedet ligger godt gemt i en baggård nær Kultorvet i indre by, men til Dining Week 2018 har du chancen for at opleve de hemmelige lokaler, når Gastronomisk Innovation popper op med en treretters middag. Menuen byder blandt andet på kål med kartoffelbearnaise, braiseret okse med dehydrerede rødbeder og marv-sauce samt vaffel med jordskokkeis og karamel.
Køb billet på diningweek.dk.
56 grader Store Kongensgade
Moderrestauranten 56 grader har adresse på Krudtløbsvej, men i slutningen af 2017 åbnede de en ny, økologisk pop up-restaurant på Store Kongensgade i det indre København. Missionen på lillesøsterrestauranten er at sætte det grønne i centrum på tallerkenen og servere et velsmagende udvalg af årstidens bedste grøntsager, der er hentet fra marker på Lolland og Amager. Menuen til Dining Week 2018 byder på muslinger med kål, selleri og løvstikke, rødbede med rødvin, jordskok og gris samt kartoffel og hvid chokolade til dessert.
Køb billet på diningweek.dk.
Parc Fermé
En garage er som udgangspunkt ikke det mest praktiske spisested. Men når man kan få lov til at sidde til bords med gæster som Ferrari og Lamborghini, bliver det straks mere glamourøst. Parc Fermé er normalt ikke åbent for offentligheden, men gør en undtagelse og giver gæsterne til Dining Week muligheden for en oplevelse, der forkæler alle sanserne. Menuen byder på pocheret torsk i lime med grønkål og sprøde urter, rødvinspocherede oksekæber med saltbagt selleri og syltede bøgehatte samt æblestrudel med saltkaramel og flødeskum.
Køb billet på diningweek.dk.
Aamanns Køkken
I hverdagen serverer Aamanns Køkken højtbelagt frokost til virksomheder og deres ansatte i København. Restauranten ligger i det gamle og rå industriområde på Refshaleøen, side om side med iværksættere, kunstnere og erhvervsfolk. Indenfor er de hårde betongulve blødt op med store planter, langborde og en lyshimmel af forskellige lamper. Menuen til Dining Week 2018 lyder blandt andet på kartoffel-porresuppe med purløgsolie og ristede kerner, oksebryst braiseret i mørk øl med saltbagt selleri, sauce og sauteret grønkål samt æblekage med vaniljecreme, crumble og tyttebær.
Køb billet på diningweek.dk.
Restaurant Viva
Tæt ved Langebro i København ligger Restaurant Viva og vugger i vandkanten. Maden tager udgangspunkt i økologiske, biodynamiske og lokale råvarer og oftest med fokus på fisk og skaldyr. Viva har i mange år specialiseret sig i private selskaber og arrangementer, men under Dining Week kan gæsterne få en oplevelse på vandet og smage på havets herligheder. Menuen lyder på rejer med dildemulsion, croutoner og persillevinaigrette, dampet torsk med gulerodspuré og cremet hummersauce samt æblesorbet med tykmælksskum og vaniljecrumble.
Køb billet på diningweek.dk.
VOCE
VOCE er en gammel herskabslejlighed på Gråbrødre Torv, der normalt ligger hus til private arrangementer. Grundtanken hos VOCE er at gøre op med konventionelle gastronomiske sammensætninger og skabe kreative samspil mellem mad og vin. Under Dining Week popper stedet op med en menu, der blandt andet byder på saltbagt selleri med stenbiderrogn og saltet æggeblomme, balsamico-glaserede oksekæber med løg og fermenterede bær samt jordskokker med kondenseret mælk og vaniljeis.
Køb billet på diningweek.dk.
LÆS OGSÅ: Sommelieren anbefaler… gode vinmenuer til Dining Week 2018